Schermafbeelding-2022-02-07-om-11.58.18

Wie nomineer jij ?

In vervolg op het prachtige initiatief van Petra Westerbeek, de mooie zelfbeschilderde stenen die zij mensen liet toekomen, gaat de stichting Vaals Verbind(t) een vervolg hierop geven.

Hierbij worden mensen, die het zwaar hebben gehad in de corona-tijd danwel iets bijzonders hebben gedaan, in het zonnetje gezet..

Iedereen in de gemeente Vaals willen we in de gelegenheid stellen, kandidaten binnen onze gemeente te nomineren, die hiervoor volgens u in aanmerking komen. Dit kunnen individuele personen zijn, maar ook een groep, vereniging, organisatie of bedrijf. De stichting zal een keuze maken uit de genomineerde kandidaten. Zij zullen dan bij hun huisdeur één van de prachtige stenen (met het logo van de stichting Vaals Verbind(t) aantreffen.

Wil jij iemand nomineren, geef het dan snel aan ons door. Dit kan per e-mail aan de stichting Vaals Verbind(t): info@vaalsverbindt.eu of het contactformulier op onze website www.vaalsverbindt.eu.

Zodra de genomineerden uitgekozen zijn, start de verspreiding van de stenen. Houdt dus onze website en social media-kanalen in de gaten.

Comments are closed.