Schermafbeelding-2021-12-03-om-21.43.01-e1638564571600

Puzzelproject: stand van zaken

Het Puzzelproject, een initiatief van Kirsten Renericken, is momenteel een maand onderweg en de eerste resultaten worden/zijn al zichtbaar. Vele puzzelaars hebben zich gemeld en enkele deelpuzzels zijn (zo goed als) klaar. 

Het Puzzelproject is één van de initiatieven die de Stichting Vaals Verbind(t) heeft omarmd. In het Puzzelproject worden een 27-tal deelpuzzels samengesteld, die uiteindelijk één grote puzzel gaan vormen van maar liefst 54.000 stukjes.

Het project is gestart op 30 oktober en er kan op vier verschillende locaties in de gemeente Vaals worden gepuzzeld. Tot nu toe hebben 50 mensen hieraan deelgenomen. 

Terecht kan gesteld worden dat er naast veel plezier in het uitoefenen van een hobby tevens nieuwe verbindingen (kennismakingen en vriendschappen) worden gelegd. 

Na 4,5 week zijn er 6 van de 27 puzzeldelen klaar. Nog 21 delen te gaan dus. Momenteel liggen er in Vaals nog 4 waaraan gewerkt wordt. In Vijlen wordt er ook nog aan een puzzel gewerkt. De Kornuiten van Koraal Judith Pluijmaekers – Hupperetz in Lemiers hebben bijna de puzzel af. In Langedael is men met de tweede puzzel gestart. Er liggen dus nog 14 zakjes te wachten op het moment waarop ze hun debuut op de puzzeltafel gaan maken.

Puzzel je graag, loop dan gerust eens binnen op de genoemde locaties. Let wel even op de (eventueel gewijzigde) openingstijden, die vermeld staan in het bericht ‘Puzzelproject: aangepaste openingstijden’.

Naast de mogelijkheid je hobby uit te voeren is het echter ook een prachtige gelegenheid om andere mensen te leren kennen. Vriendschappen worden geboren ! Een prachtig voorbeeld van ‘verbinding creeëren’.

Een mooi voorbeeld van ‘Vaals Verbind(t)’ !

Comments are closed.