Schermafbeelding-2022-11-25-om-09.08.17

Mannencafé 29-11-2022

Op dinsdag 29-11-2022 wordt er wederom een ‘mannencafé’ bijeenkomst georganiseerd. Dit keer wordt er in café Ut Vereinshoes naar de voetbalwedstrijd Nederland-Quatar gekeken. Aanvang van de wedstrijd is 16.00 uur.

Het ‘mannencafé’ is een burgerinitiatief dat is voortgekomen uit de ‘wensboom’, die Vaals Verbind(t) opstelde en waarbij het de bedoeling was om ideeën en initiatieven van burgers te verzamelen.

De wens om een activiteit voor mannen te organiseren kwam daarbij van een dochter, die het leuk vond als haar vader (alleenstaand) eens met andere mannen iets leuks zou kunnen ondernemen.

Dit heeft geleid tot reeds twee eerdere actviteiten en krijgt dus nu zijn vervolg. Ondanks de naam ‘mannencafé’ gaat het hier trouwens niet uitsluitend om bijeenkomsten in een café. Ook andere locaties zijn natuurlijk een optie.

Heb je interesse om dinsdag ook gezamenlijk de wedstrijd van ‘Ons Oranje’ te komen kijken, je bent van harte welkom. Één voorwaarde: je moet een man zijn. Dat is trouwens überhaupt niet ‘vrouw-onvriendelijk’ bedoeld, maar zoals gezegd voortgekomen uit een behoefte.

Comments are closed.