IMG_4775

Heel gemeente Vaals gaat weer bakken

Nadat Vaals Verbind(t) vorig jaar voor de eerste keer de van tv bekende wedstrijd organiseerde voor alle burgers uit de gemeente Vaals, komt er in het najaar de tweede editie. En wel op zondag 20 november 2022.

Maak je eigen ‘creatie’

Wederom wordt iedereen, zowel volwassenen/jeugdigen als kinderen (tot 12 jaar), opgeroepen om een eigen ‘creatie’ te bakken. Deze worden dan op 20 november beoordeeld door een vakkundige jury (op creativiteit, smaak en presentatie) , waarbij natuurlijk prijzen te winnen zijn.

Speciale oproep

Aangezien er in de gemeente Vaals zo’n 70 nationaliteiten leven, wordt ook een speciale oproep gedaan aan onze allochtone bevolking. Wat zou het mooi zijn als we niet alleen taarten en baksels uit Nederland zouden krijgen, maar ook typische lekkernijen uit onze directe buurlanden Duitsland en België, maar ook van bijvoorbeeld Italiaanse, Spaanse, Engelse, Marrokaanse of Oekraïnse afkomst.

Één groot smulfeest

Laat het een verbroederingsfeest worden van talentvolle creatieve burgers uit de gemeente Vaals van over de hele wereld. Hun creaties zullen na de prijsuitreiking door de Stichting Vaals Verbind(t) aansluitend beschikbaar worden gesteld aan één of meerdere goede doelen/instanties.

Nadere info

Meer info of aanmelding: mail naar v.verbindtwedstrijd@gmail.com je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en leeftijd.

AANMELDEN KAN TOT 19 NOVEMBER.

Comments are closed.