IMG_4775

‘Heel gemeente Vaals bakt’: de winnaars

Zondag 28 november was de eerste editie van ‘Heel Gemeente Vaals Bakt’. Jong en oud, uit diverse plaatsen van de gemeente Vaals, hadden prachtige baksels gemaakt. De jury GENOOT van alle mooie creaties die voorbij kwamen en beoordeelde deze op presentatie, originaliteit en smaak. Zij had er een zware taak aan maar wist toch uiteindelijk 2 winnaars te kiezen. 

Bij de kinderen waren er eigenlijk alleen maar winnaars, en zij ontvangen dan ook allemaal een prijs. Toch moet er een winnaar gekozen worden. Zo won uiteindelijk: Fiene Koster, 8 jaar. 


Ook bij de volwassenen was het heel moeilijk, want het niveau lag hoog. 

De winnaar werd uiteindelijk: Hans Hacking uit Vijlen 


Tevens is nog een 2e en 3e plaats vergeven omdat 3 inzendingen heel kort bijelkaar lagen qua punten.

Op de 2e plaats eindigde Melanie Steins uit Vaals en als 3de Giulia Weißhaupt uit Lemiers 


De winnaars ontvangen deze week hun prijzen. 

Tevens bedanken wij Lianne Schuppert van auberge A gen Kirk in Vijlen, de jury bestaande uit Peter Welten van Visser chocolade Vaals, Hilde Vanderheijden, winnaar van ‘Heel Mechelen bakt’ en Arjan van ten Hoven, voormalig kok bij Kasteel Bloemendal. 


Alle ‘baksels’ worden bezorgd bij Zorgcentrum Langendael t.b.v. het personeel. Als dank voor de enorme inzet in deze tijd voor onze ouderen van de gemeente Vaals.

Nu al is besloten dat er volgend jaar een tweede editie zal plaatsvinden !

Ook bij deze activiteit werd verbinding gelegd tussen diverse groepen in onze maatschappij: ondernemers, volwassenen en kinderen. Daarom ook dat Vaals Verbind(t) deze activiteit ondersteunt heeft.

Comments are closed.