Schermafbeelding-2022-10-26-om-17.46.02

Heel de gemeente Vaals bakt 2022

Nadat Vaals Verbind(t) vorig jaar voor de eerste keer de van tv bekende wedstrijd organiseerde voor alle burgers uit de gemeente Vaals, komt er in het najaar de tweede editie. En wel op zondag 20 november 2022. Dit keer in café ut Vereinshoes in de Koperstraat in Vaals, van 10.30 uur tot ongeveer 12.30 uur. Om de gezelligheid nog verder op te voeren, is er zelfs ‘live-muziek’ aanwezig !


Maak je eigen ‘creatie’ 
Wederom wordt iedereen, zowel volwassenen/jeugdigen als kinderen (tot 12 jaar), opgeroepen om een eigen ‘creatie’ te bakken. Deze worden dan op 20 november beoordeeld door een vakkundige jury (op creativiteit, smaak en presentatie), waarbij natuurlijk prijzen te winnen zijn.


Speciale oproep
Aangezien er in de gemeente Vaals zo’n 70 nationaliteiten leven, wordt ook een speciale oproep gedaan aan onze allochtone bevolking. Wat zou het mooi zijn als we niet alleen taarten en baksels van Nederlandse inwoners zouden krijgen, maar ook typische lekkernijen van inwoners uit onze directe buurlanden Duitsland en België en van bijvoorbeeld Italiaanse, Spaanse, Engelse, Marrokaanse of Oekraïnse inwoners.


Één groot smulfeest
Laat het een verbroederingsfeest worden van talentvolle creatieve burgers uit de gemeente Vaals van over de hele wereld en weer zorgen voor een stukje meer verbinding tussen inwoners van de gemeente Vaals. De creaties worden aansluitend door de Stichting Vaals Verbind(t) beschikbaar gesteld aan één of meerdere goede doelen/instanties.


Aanmelding en nadere info:
Aanmelden kan tot 19 november. Meer info of aanmelding: mail naar v.verbindtwedstrijd@gmail.com je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en leeftijd.

Comments are closed.