Foto-20-06-2023-om-09.36

De Tuinen van Vaals

Voor iedereen die graag tuiniert maar zelf geen tuin(tje) ter beschikking heeft, is er nu de unieke gelegenheid om (eventueel samen met andere enthousiaste) tuinierders aan de slag te kunnen gaan. In Lemiers en in Holset zijn locaties beschikbaar gesteld waar getuinierd kan worden, samen met ervaren tuinierders. Dus ook als je nog nooit zo echt aan de slag bent gegaan in een tuin, maar dat wel al altijd had willen uitproberen, is dit nu de mogelijkheid om je droom in vervulling te laten gaan.

Open Dag

Om dit fantastische burgerinitiatief op te starten en mensen in de gelegenheid te stellen om een kijkje te komen nemen, wordt er op locatie (direct naast de tuin bij Restaurant Puur, (aangrenzend aan de Kornuiten van Koraal), Rijksweg 122 in Lemiers, op zaterdag 1 juli een ‘Open Dag’ georganiseerd. Van 16.00 tot 18.00 uur ben je van harte welkom en wordt er meer verteld over dit tuinbouwproject.

Meer informatie

Wil je vooraf al informatie ontvangen, neem dan contact op met Monique Spiertz, tel. 06-29573909 of per e-mail: jemusjaad@gmail.com

Voor meer informatie over het project op de locatie Holset, kan contact opgenomen worden met Maartje Schut, via maartjeschut@vaalsverbindt.eu

Lees ook de flyer, hier

Weer een prachtig burgerinitiatief, dat burgers samenbrengt en verbindingen kan scheppen. Zodat Vaals Verbind(t) dit graag ondersteunt.

Comments are closed.