Schermafbeelding-2022-02-07-om-11.58.18

WIE NOMINEER JIJ ?

De ‘Stenen-actie’ van Stichting Vaals Verbind(t) is van start gegaan. Initiatiefneemster van de eerste actie, Petra Westerbeek, gaat de eerste steen leggen. Zo worden er 25 stenen gelegd bij mensen, vertegenwoordigers van een groep, vereniging, organisatie of bedrijf, waarbij uitgangspunt is dat het mensen betreft, die een steuntje in de rug verdienen omdat zij het zwaar hebben gehad in de corona-tijd danwel iets bijzonders hebben gedaan voor andere mensen. Zij worden dan door ons op een gepaste wijze in het zonnetje gezet bij een leuk samenzijn.

Iedereen in de gemeente Vaals willen we in de gelegenheid stellen, kandidaten binnen onze gemeente te nomineren, die hiervoor volgens u in aanmerking komen. Dit kunnen individuele personen zijn, maar ook een groep, vereniging, organisatie of bedrijf. 

De stichting zal een keuze maken uit de genomineerde kandidaten. Zij zullen dan bij hun huisdeur één van de prachtige stenen (met het logo van de stichting Vaals Verbind(t) aantreffen. 

Wij roepen danook iedereen op om mensen hiervoor te nomineren en dit door te geven via ons contactformulier op deze website of per e-mail info@vaalsverbindt.eu

En vind je een steen voor je deur, neem dan contact met ons op !!!

Via onze website en social-media kanalen zullen wij u op de hoogte houden.

Comments are closed.